İçeriğe geç

Spor Lisansı Nerede Görülür

Spor lisansına nereden bakılır?

Tüm sporcular lisansları hakkında bilgi alır ve lisanslarını bu sistem üzerinden alırlar. Sporcu lisansı talebinde bulunma konusunda sizin için detaylı bir rehber hazırladık. Sporcu lisansı talepleri adres üzerinden kolayca işlenebilir.

Sporcu lisansı belgesi nereden alınır?

Sporcuların lisans, vize ve transfer işlemleri Gençlik Sporları İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yürütülür.

E-Devlet spor bilgi sistemine nasıl girilir?

Giriş yapmak istiyorsanız, “E-Devlet -> Spor Bilgi Sistemini Ara -> Başvuruya Git -> Okul Sporları” ekranına tıklamanız ve ardından aşağıda bulunan “SBS Girişi (Okul Kullanıcısı)” yazan butona tıklamanız yeterlidir. 11. “Spor Bilgi Sistemine giriş yaptığınızda PORTAL’dan çıkış yapmış olursunuz.

Sporcu lisansı kaç TL?

Gençlik ve Spor İl/İlçe Müdürlüklerinden alınabilen sporcu lisans ücreti tüm branşlarda 1920 TL’dir. Bu ücret Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) banka hesabına yatırılır. Aynı şekilde yukarıdaki tabloda yer alan tüm spor belgesi ücretleri TOSFED’e ödenmelidir.

Sporcu lisansı ne kadar süre geçerli?

Yoğunluğa bağlı olarak süre değişse de en fazla birkaç saat içinde ehliyetinizi almanız mümkün. Yeni ehliyetinizin yalnızca aldığınız yıl için geçerli olduğunu unutmayın. Ehliyetinizi 31 Aralık’tan sonra yenilemeniz gerekir. Sağlık raporuna, eski ehliyetinize, bir fotoğrafa ve vize formuna ihtiyacınız olacak.

Sporcu lisansını kim verir?

30978 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sporcu Lisanslama, Vize ve Nakil Yönetmeliği’ne göre, sporcu lisanslama işlemleri 2020 sezonundan itibaren gençlik hizmetleri ve spor il/ilçe müdürlükleri tarafından yürütülecek.

Lisans ne zaman düşer?

MADDE 8 – LİSANS GEÇERLİLİĞİ (1) Futbol Herkes İçin lisansı, düzenlendiği tarihten itibaren 36 ay geçerlidir. (2) Lisansı sona eren futbolcuların katılımı, lisanslarının yenilenmesi prosedürüne tabidir.

Kaç yaşında lisanslı sporcu olunur?

MADDE 5 – (1) Jimnastik branşında sporcu lisansına başvuruda bulunmak için aşağıdaki şartlar aranır; a) 3-85 yaş aralığında olmak, 1) Belirlenen yaş haddini doldurmuş olmak, (2) Lisans başvurusunun aşağıdaki belgelerle birlikte İl ve İlçe Müdürlüğüne yapılması gerekir; a) Spor yapmaya ve müsabakalara katılmaya elverişli olmak,

Spor lisansı için hangi belgeler gerekli?

Sporcu Lisanslama Prosedürü Sporcu durumunu bildiren bir doktorun 2 adet pasaport fotoğrafı, kulüple (Su Sporları) ilişkisini gösteren belge (İndir).

Antrenörlük belgemi nereden görebilirim?

Vatandaşlık belgelerinde 1 Haziran 2019, koçluk belgelerinde ise 14 Aralık 2019 tarihinden itibaren elektronik imza son tarihi getirilmiştir. Kişiler, belgelerini kişisel e-devlet sistemleri üzerinden görüntüleyebilecek ve diledikleri zaman yazdırarak kullanabileceklerdir.

Sporculara verilen belge nedir?

MADDE 9 – (1) Bu Yönetmelikte belirtilen şartları taşıyan sporculara, katıldıkları yarışma türüne göre A, B veya C sınıfı Milli Sporcu Belgesi verilir. (2) Milli Sporcu Belgesi sınıflarına ilişkin yarışma türleri Bakanlıkça belirlenir ve Bakanlığın internet sitesinde yayımlanır.

Spor kart bilgisi nedir?

Sporcard, spor salonlarının fitness alanlarına herhangi bir kısıtlama olmadan istediğiniz kadar girmenize olanak tanıyan ve ayrıca Crossfit gibi spor salonlarını deneyimlemenize olanak tanıyan bir sistemdir. Tek bir üyelikle istediğiniz bölgede istediğiniz spor salonuna giriş yapabilirsiniz.

Sporcu lisansı önemli mi?

Hayır, değil. Her yıl sınav düzenleyen 80’e yakın üniversitenin %60’ında lisansın hiçbir etkisi yoktur. Yani bir Süper Lig futbolcusu ile lisansı olmayan biri sınavda aynı şekilde değerlendirilecektir. Girişimizi bu şekilde yaptıktan sonra, tüm sorularımıza tek tek cevap bulmaya geçelim.

Sporcu lisansı kaç puan getirir?

Lisanslı bir sporcu olmak; Birçok okulda profesyonel lisansa sahip olmak çok işe yarayacaktır. Lisanslamada asıl önemli olan yüksek seviyeli bir lisansa sahip olmaktır. Örneğin, profesyonel lisansa sahip bir sporcu 100 üzerinden 60 puan alırken, amatör lisansa sahip bir sporcu sadece 10 puan alacaktır.

Sporcu lisansım var mı?

Öğrencilerin spor belgelerine “E-Devlet-SporBilgiSistemi-SporYetenekTarama-YönlendirmeSporRaporları” menüsünden ulaşabilirsiniz.

Spor kart bilgisi nedir?

Sporcard, spor salonlarının fitness alanlarına herhangi bir kısıtlama olmadan istediğiniz kadar girmenize olanak tanıyan ve ayrıca Crossfit gibi spor salonlarını deneyimlemenize olanak tanıyan bir sistemdir. Tek bir üyelikle istediğiniz bölgede istediğiniz spor salonuna giriş yapabilirsiniz.

Lisanslı sporcular açığa geçebilir mi?

Mete; Sınıf tekrarı yapanlar, ikamet değişikliği nedeniyle aynı okul türünü bulamayanlar, milli sporcular ve en az üç yıl lisanslı müsabakalara katılan sporcuların açık liseye geçiş yapabileceğini söyledi.

Kulüpten ayrılırken lisans nasıl alınır?

Kulüp adına lisans veren sporcular, sezon sonunda kulüpleriyle ilişkilerini sonlandırabilir ve kayıt son tarihini beklemeden bireysel sporcu lisansı alabilirler. Kulüp sporcuya bağlı olmama belgesi vermezse, sporcu kulüpten ayrılabilir ve bireysel lisans alabilir.

Spor lisansı için hangi belgeler gerekli?

Sporcu Lisanslama Prosedürü Sporcu durumunu bildiren bir doktorun 2 adet pasaport fotoğrafı, kulüple (Su Sporları) ilişkisini gösteren belge (İndir).

Tavsiyeli Bağlantılar: Kırklareli Vize Denize Yakın Mı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir